REŢETA ZILEI: Porumb picant la tigaie, garnitură în stil mexican
Publicat pe 19.12.2018 la 17:35 Actualizat pe 19.12.2018 la 17:41
Dacă vrei să pregăteşti o garnitură mai neobişnuită pentru carnea la grătar, în special cea de porc sau vită, porumbul picant la tigaie este alegerea perfectă! Când ţi-e dor de porumbul fiert, poţi încerca de îndată reţeta de porumb picant la tigaie.
Dacă vrei să pregăteşti o garnitură mai neobişnuită pentru carnea la grătar, în special cea de porc sau vită, porumbul picant la tigaie este alegerea perfectă! Când ţi-e dor de porumbul fiert, poţi încerca de îndată reţeta de porumb picant la tigaie.
Ingrediente porumb picant la tigaie:
- 1 conservă de porumb
- jumătate de linguriţă de ardei iute roşu
- jumătate de linguriţă de boia dulce
- 2 fire pătrunjel
- 1 lingură ulei
- sare
Mod de preparare porumb picant la tigaie:
Se încinge uleiul în tigaie şi se adaugă ardeiul tocat mărunt. Se sotează timp de 15-20 de secunde. Se adaugă porumbul scurs din conservă. Se lasă totul la foc mediu, adăugând sare pe parcurs, timp de 4 minute. Dacă ardeiul iute nu este de ajuns, puteţi adăuga şi fulgi de chili. Se ia tigaia de pe foc şi se adaugă boia. Se amestecă bine, iar la final, se adaugă pătrunjelul tocat. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.