REȚETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Ouă florentine, deliciul verii! Le prepari în doar 5 minute
Publicat pe 25.08.2018 la 10:10 Actualizat pe 25.08.2018 la 10:13
Pentru astăzi, ți-am pregătit o rețetă care este numai bună pentru diminețile de vară. Gata în doar cinci minute, rețeta de ouă florentine este tot ceea ce ai nevoie pentru un mic dejun delicios și copios!
Pentru astăzi, ți-am pregătit o rețetă care este numai bună pentru diminețile de vară. Gata în doar cinci minute, rețeta de ouă florentine este tot ceea ce ai nevoie pentru un mic dejun delicios și copios!
CITEȘTE ȘI - REȚETA ZILEI: Mic dejun cu cartof dulce și ou poșat
Rețeta noastră de azi te va da gata! Este vorba de ouă florentine, pe care le prepari în doar cinci minute. Iată cum se prepară și care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Ingrediente:
- Două chifle
- Patru ouă
- O roșie mare, tăiată în patru felii rotunde
- Sos olandez
- Câteva frunze de spanac
- Sare, piper
- Puțin unt
Mod de preparare:
Ouăle se fierb sau se poșează. Între timp, ne ocupăm de spanac. Se spală bine frunzele, se pune o linguriță de unt într-o crăticioară. Când acesta s-a topit se pune spanacul deasupra și se lasă la călit doar până se înmoaie ușor. Taie chiflele în două, prăjește-le un pic, dă-le cu unt. Pune câte o felie de roșie pe fiecare în parte și câte o lingură plină cu spanac. Când sunt gata ouăle, pune-le, așa fierbinți, deasupra spanacului. Toarnă sos olandez din belșug și servește-le cât sunt calde.
Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.