REȚETA ZILEI: Supă cremă de dovleac cu ghimbir. Extrem de simplu de gătit
Publicat pe 10.06.2018 la 15:40 Actualizat pe 10.06.2018 la 15:50
Pentru azi îţi propunel o reţetă extrem de gustoasă şi de simplu de făcut. Ce ai zice de o supă care se prepară repede şi este şi foarte gustoasă?

Supă
reneeskitchenadventures.com
- 4 morcovi mari, tăiați în bucăți
- 1/2 ceapă mare, tăiată în bucăţi
- 450 gr de dovleac cuburi
- 1 linguriţă sare
- 2 lingurițe ghimbir proaspăt ras
- 1/2 linguriţă coriandru
- 1 linguriță chimen măcinat
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 2 căni de bulion
- 1/2 cană de suc proaspăt de portocale
- Iaurt grecesc fără grăsimi (pentru garnitură)
- Pătrunjel tocat proaspăt (pentru garnitură)
INSTRUCŢIUNI:
Adăugați toate ingredientele pentru supă într-o oală sub presiune şi lăsaţi-le la fiert timp de 10 minute. După ce au fiert amestecaţi cu un blender toate ingredientele pentru a obţine o pastă. Serviţi supa caldă cu iaurt grecesc şi adăugaţi pătrunjel deasupra. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.