REȚETA ZILEI: Supă de roșii cu tortellini și un strop de busuioc
Publicat pe 10.09.2018 la 17:16 Actualizat pe 10.09.2018 la 17:23
O supă cremoasă din roșii este ideală pentru o zi răcoroasă de toamnă. Aceste legume se găsesc la orice tarabă din piață în această perioadă a anului, astfel că incredientele le găsești foarte ușor.
O supă cremoasă din roșii este ideală pentru o zi răcoroasă de toamnă. Aceste legume se găsesc la orice tarabă din piață în această perioadă a anului, astfel că incredientele le găsești foarte ușor.
Tortellini dau un plus de savoare și textură supei creme și îți oferă o senzație de sațietate pentru un timp îndelungată. Supa de roșii este aromată datorită frunzelor de busuioc, astfel că este perfectă pentru un prânz în familie.
Ingrediente pentru supă de roșii cu tortellini și busuioc
- unt
- ceapă albă
- patru căței de usturoi
- o jumătate de kilogram de roșii sau două cutii de roșii cubulețe
- câteva frunze de busuioc proaspăt
- sare
- piper
- smântână
- o pungă de tortellini
Mod de preparare supă de roșii și busuioc
Dacă folosești roșii, acestea se fierb în prealabil, înainte de a fi folosite. Astfel, pune în blender roșiile cu sare piper, usturoiul, ceapa și busuiocul. Între timp, fierbe tortellini și lasă-i puțin la răcit. Apoi, călește-i 2, 3 minute în puțin unt, pentru o aromă mai intensă. Următorul pas este să pui supa într-un bol, adaugă tortelinii smântănă și un strop de busuioc. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.