REȚETE cu cașcaval: Cașcaval pane, bun de te lingi pe degete
Publicat pe 09.02.2019 la 10:53 Actualizat pe 09.02.2019 la 11:02
O rețetă extrem de simplă pentru un preparat care cu siguranță îi va bucura pe membri familiei, într-o zi relaxantă de sâmbătă. Se face rapid, în doar zece minute și este absolut delicioasă!
O rețetă extrem de simplă pentru un preparat care cu siguranță îi va bucura pe membri familiei, într-o zi relaxantă de sâmbătă. Se face rapid, în doar zece minute și este absolut delicioasă!
Ingrediente pentru cașcaval pane
- 300 g cașcaval
- 3 ouă medii
- 6 linguri pesmet
- 6 linguri făină
- ulei
- sare
- piper
Un fel de mâncare extrem de îndrăgit, o rețetă foarte simplă. Cu toate acestea, mulți evită să o facă în propria bucătărie de teamă să nu le iasă ca la restaurant. Haideți să o facem împreună!
Taie cașcavalul în felii de grosimea unui deget. Bate bine ouăle cu sare și piper în primul bol. În al doilea pune puțină apă. În prima farfurie pune făina, în a doua pesmetul.
Umezește cașcavalul, dă prin făină, pesmet, apoi prin ou. Apoi din nou prin făină și pesmet. Prăjește în ulei încins, până se rumenește pe ambele părți. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus inițial un șervețel de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei. Poftă bună!
A.C.