REȚETE cu fructe de mare: Risotto cu creveți și sos picant
Publicat pe 10.02.2019 la 14:13 Actualizat pe 10.02.2019 la 14:16
Ești un iubitor al fructelor de mare și nu mai știi ce să gătești? Astăzi îți propunem o rețetă foarte simplă cu creveți, ce se prepară rapid, și cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Ești un iubitor al fructelor de mare și nu mai știi ce să gătești? Astăzi îți propunem o rețetă foarte simplă cu creveți, ce se prepară rapid, și cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Ingrediente risotto cu creveți și sos picant
- 12 creveți
- ulei de măsline
- piper
- sare
- ceapă albă
- usturoi
- orez alb
- vin alb
- parmezan
- pătrunjel
Mod de preparare risotto cu creveți și sos picant
Călește creveții cu sare și piper într-o tigaie în care ai pus în prealabil o lingură de ulei de măsline și stinge cu un sfert de pahar de vin alb. Fierbe orezul timp și între timp toacă ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Adaugă orezul peste creveți apoi presară puțin parmezan. Poftă bună!
A.C.