REȚETE pentru prânz: Pui umplut cu spanac, mozzarella și roșii uscate
Publicat pe 19.03.2019 la 08:45 Actualizat pe 19.03.2019 la 08:48
Pentru astăzi ți-am pregătit o rețetă absolut fabuloasă, care îi va surprinde pe cei dragi și cu ajutorul căreia vei reuși să pregătești o masă de prânz ca la carte! Este vorba despre pui umplut cu spanac, roșii uscate și mozzarella, un adevărat deliciu.
Pentru astăzi ți-am pregătit o rețetă absolut fabuloasă, care îi va surprinde pe cei dragi și cu ajutorul căreia vei reuși să pregătești o masă de prânz ca la carte! Este vorba despre pui umplut cu spanac, roșii uscate și mozzarella, un adevărat deliciu.
Pentru a pregăti pui umplut cu mozzarella, roșii uscate și spanac nu ai nevoie de prea mult timp la dispoziție și nici de un buget prea mare, așa că pune-te pe treabă și pregătește o masă pe cinste!
Ingrediente:
6 bucăți file piept de pui
50 ml vin alb
6 felii de bacon,tăiat subțire
3 roșii feliate
300 g spanac tocat
125 g mozzarella feliată
1 cățel de usturoi,răzuit fin
2-3 linguri ulei de măsline
busuioc
oregano
rozmarin
sare, piper
Mod de preparare:
Se condimentează bucățile de piept pe ambele părți cu sare și piper. Se încinge uleiul într-o tigaie. Bucățile de piept se prăjesc pe ambele părți câte 2 minute. Se stinge cu vin, se mai lasă 1-2 minute să tragă. Feliile de bacon se pun pe fundul unei forme termorezistente. Se așează fileurile deasupra.
Spanacul și usturoiul se prăjesc scurt în aceeași tigaie într-o lingură de ulei (1-2 minute).
Se nivelează spanacul pe fileuri. Se așează feliile de mozzarela și roșii deasupra. Se condimentează cu sare și piper și se presară verdeață. Se coace în cuptorul preîncălzit la 200 C cam 25-30 de minute.
R.D.