Timpul ideal în care poate fi consumată cafeaua cu lapte, după ce ai preparat-o. Greșeala pe care o faci în fiecare dimineață
Publicat pe 07.12.2023 la 12:42 Actualizat pe 07.12.2023 la 12:43
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume. Foarte multe persoane își încep dimineața cu o ceașcă de cafea, pentru a avea parte de energie de-a lungul zilei. Mulți sunt și cei care preferă cafeaua cu lapte, însă puțini știu că, în acest fel, trebuie să o cunoscute mult mai repede decât pe cea normală. Iată cât de repede trebuie să bei cafeaua cu lapte, după ce ai preparat-o!
- Cât de repede trebuie să bei cafeaua cu lapte, după ce ai preparat-o
- Greșeala pe care o faci în fiecare dimineață
Pe lângă faptul că este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume, cafeaua deține și o mulțime de proprietăți benefice organismului, însă doar în cazul în care este consumată cu moderație.
Cât de repede trebuie să bei cafeaua cu lapte, după ce ai preparat-o
Fără doar și poate, cafeaua se află în top 3 cele mai consumate băuturi, după apă și ceai. Ei bine, pe lângă aroma îmbietoare, cafeaua este bogată în antioxidanți și oferă un boost de energie.
Cu toate că este o băutură foarte consumată, foarte puțini știu cum trebuie să o bea. Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat să uiți ceașca de cafea pe masă, să revii după câteva ore bune simțind ca băutura are un alt gust, iar asta din cauza oxidării.
Mai exact, în momentul în care cafeaua intră în contact cu apa, aceasta își dizolvă aromele, uleiurile și acizii, care se pot pierde după anumite ore în care este lăsată în ceașca de cafea.
Potrivit informațiilor specialiștilor, lapte trebuie consumată în cel mult patru ore de la preparare. În schimb, cea cu lapte trebuie consumată în cel mult două ore de la preparare.
Două ingrediente neașteptate pe care le poți adăuga în cafea
Cafeaua oferă beneficii miraculoase sănătății, iar asta dacă este preparată corespunzător. Ei bine, prin adăugarea anumitor condimente în cafea, nu numai că ți se poate îmbunătăți gustul acesteia, dar metabolismul poate fi și el mai stimulat.
Mai mult decât atât, Sheri Berger, un specialist în cafea, a precizat că există două condimente pe care ar trebui de acum încolo să le adaugi mereu în cafea. În acest fel, te vei bucura de mai multe beneficii ale acestei băuturi.
În acest fel, este vorba despre scorțișoară și turmeric, două ingrediente care au capacitatea de a-ți îmbunătăți metabolismul.