Rețeta Laurei Cosoi de “Melanzane alla parmigiana”. Ingredientele de care ai nevoie
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 09.07.2022 la 19:30
Actualizat pe 09.07.2022 la 19:30
Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Vedeta se simte extraordinar de bine și s-a recuperat rapid după naștere. Revenită acasă, vedeta s-a apucat de gătit, pentru soțul ei Cosmin și fetițele mai mari, “Melanzane alla parmigiana”. Ingredientele de care ai nevoie.
- Rețeta Laurei Cosoi de “Melanzane alla parmigiana”
- Ingredientele de care ai nevoie
Laura Cosoi este una dintre cele mai iubite și admirate vedete de la noi. Are o familie superbă și foarte multe mămici o urmăresc îndeaproape și o admiră pentru felul în care își crește fetițele. De curând, vedeta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o rețetă pe care a gătit-o cu multă dragoste pentru membrii familiei.
Rețeta Laurei Cosoi de “Melanzane alla parmigiana”
Ingrediente:
- 2 vinete;
- 400 ml suc de roșii;
- 2 roșii mărunțite;
- 3-4 linguri ulei măsline;
- 250 g pecorino;
- 150 g parmezan;
- 100 g mozarella maturată;
- frunze de busuioc;
- sare;
- 2 căței usturoi;
- oregano 2 linguri;
Mod de preparare:
Tăiați vinetele rondele și rumeniți-le grătar. Separat, preparați sosul.
Amestecați sucul de roșii cu roșiile mărunțite, adăugați uleiul de măsline, puțină sare, apoi oregano și frunzele de busuioc proaspăt.
Încălziți cuptorul la 200 grade.
Așezați apoi, în tavă, un strat de vinete rumenite, peste ele, o parte din sosul de roșii, brânza rasă (pecorino, mozarella). Puneți apoi un alt strat de vinete, și deasupra sosul rămas și brânza.
Acoperiți tava și o băgați la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade. Scoateți folia și mai lăsați puțin pentru a se rumeni mai bine.
Citește și Rețeta de quiche a Laurei Cosoi. Secretul vedetei pentru un preparat delicios