Trucul ca peștele să nu se lipească de tigaie. Sigur nu ai procedat aşa până acum
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 18.07.2022 la 12:37
Actualizat pe 18.07.2022 la 12:41
Peștele este unul dintre alimentele de bază din bucătărie, motiv pentru care destul important cum îl gătești. Atunci când vrei să-l prepari perfect, poți eșua de aceea este bine să ții cont de câteva sfaturi utile. Peștele este destul de fragil și se poate despica, dar nu trebuie să-și faci griji pentru acest lucru deoarece noi venim cu câteva sfaturi utile.
- Trucuri utile în bucătărie
- Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
Peștele este un aliment care nu prea lipsește din bucătăria nimănui deoarece este bogat datorită acizilor grași Omega 3, vitaminele A, B, D și E, magneziu, seleniu, fosfor și iod, dar și proteine de calitate și să important să îl includem în alimentația noastră zilnică.
Trucul ca peștele să nu se lipească de tigaie
Dacă vrei să ții cont de câteva sfaturi utile în preparare trebuie să ai în vedere câteva trucuri pentru a prepara cât mai bine. Cu siguranță te-ai mai confruntat cu situații în care s-a despicat sau chiar s-a lipit de tigaie, motiv pentru care să prezentăm cele mai utile trucuri pe care le poți aplica în bucătărie.
Să prepari corect peștele nu este atât de complicat decât pare, însă trebuie să ții cont de câteva lucruri folositoare care să te ajute să gătești cât mai corect, asta dacă vrei să-ți surprinzi familia cu preparate gustoase.
Cele mai utile trucuri pentru prepararea peștelui
Este destul de important să ții cont de câteva trucuri utile atunci când dorești să-ți prepari peștele trebuie să ai în vedere următoarele aspecte. Tigaia nu trebuie să fie foarte fierbinte înainte de a pune alimentul în ea deoarece o temperatură ridicată va face ca acesta să se lipească.
Trebuie să folosești puțin ulei pentru gătirea peștelui deoarece dacă folosești prea mult acesta va fi absorbit și va face peștele să se lipească. Tigaia are un rol destul de important deoarece trebuie să folosești ceva de calitate și să fie antiaderentă. Sarea este destul de utilă pentru prepararea peștelui și este bine să folosești sare grunjoasă deoarece este mult mai bună.
Citește și: Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu când călești ceapa. Efectele sunt impresionante