Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste în văzul tuturor: ”Te iubesc”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste în văzul tuturor: ”Te iubesc” © arhiva

Chiar dacă apare mereu puternică și încrezătoare în văzul tuturor, Bianca Drăgușanu se emoționează foarte repede atunci când vine vorba despre o persoană importantă din preajma sa. Vedeta are împreună cu fostul soț o fetiță, aceasta fiind cea care reușește să o facă pe vedetă să lăcrimeze de fiecare dată.

Bianca Drăgușanu a dovedit mai tot timpul că este o femeie puternică și indiferent de obstacolele care au apărut în cale, vedeta a reușit să le depășească cu brio pe toate, iar la final să fie mereu fericită. Chiar dacă a trecut prin despărțirea de fostul soț, vedeta se poate bucura din plin de căsnicia cu acesta deoarece în urma lor a apărut pe lume Sofia Natalia, o micuță drăgălașă foc. 

Sofia reușeșe de fiecare dată să o facă pe mama ei să lăcrimeze de bucurie cu fiecare gest pe care îl face, iar Bianca Drăgușanu alege mereu să-i mărturisească iubirea pe care i-o poartă. Cu puțin timp în urmă, Bianca a publicat pe pagina ei de socializare o imagine alături de micuță, iar în dreptul acesteia a scris: ”Te iubesc până la lună și înapoi”. Se poate observa cu ochiul liber că diva este tare mândră de statutul de mamă și mereu își dă silința să petreacă cât mai mult timp cu cea mică. 

Lucrurile merg din ce în ce mai bine în viața Biancăi Drăgușanu

Dacă în urmă cu o lună blondina afirma că o mariajul ei împreună cu Alex Bodi a ajuns la final, se pare că lucrurile s-au schimbat la 360 de grade. Relația merge din ce în ce mai bine, iar cei doi petrec mult timp împreună și își transmit sentimentele de iubire și prin intermediul conturilor de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro