O nouă escapadă pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ce loc au mai ales de data asta

+3 click pentru
galerie

O nouă escapadă pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ce loc au mai ales de data asta © arhiva

În ultima vreme, lucrurile se pare că stau foarte bine pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi n-au mai divorțat, iar acum petrec foarte mult timp împreună. Dacă în urmă cu doar câteva zile aceștia se bucurau de o super petrecere în cinstea lui, acum au ales să plece din Capitală. 

Bianca Drăgușanu si Alex Bodi au lăsat armele jos, de acum nu se mai atacă, iar aceștia se iubesc la nebunie și petrec clipe de vis împreună. În urmă cu doar câteva zile, Bianca și Bodi au ales să plece departe de țară unde să petreacă câteva momente în doi, iar acum două seri au petrecut într-un club de fițe din capitală la ziua de naștere a acestuia. De acolo nu au lipsit fetițele lui Alex Bodi, dar și fosta soție a acestuia. 

Petrecerea a trecut, însă dragostea rămâne mai departe, iar Bianca și Alex Bodi au decis să mai facă o escapadă, de data aceasta la malul Mării Negre, în Constanța. Într-o locație luxoasă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se bucură de briza mării și își trăiesc cu intensitate maximă sentimele de iubire.

Ce spunea Bianca Drăgușanu de divorț

Ziua de 3 decembrie ar fi trebuit să fie ziua în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să o ia pe drumul separate, însă se pare că cei doi și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt, așa că și-au mai dat o șansă. Bianca era sigură ca divorțul va exista și nu se punea problema de vreo împăcare: ”Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", spunea blondina în urmă cu ceva timp în exclusivitate pentru Spynews.ro
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro