Horoscop chinezesc pentru vineri, 18 ianuarie 2020: Maimuțele simt nevoia de relaxare

Horoscop chinezesc pentru vineri, 18 ianuarie 2020: Maimuțele simt nevoia de relaxare © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 18 ianuarie.

Dragon
Dragonii vor avea o zi în care se vor odihni după o săptămână nu tocmai ușoară. Aceștia nativi vor ieși seară în oraș alături de câțiva prieteni. 

Șarpe
Nativii din zodia șarpe vor putea să-și arata abilitățile de bun lider la locul de muncă, acolo unde în curând își vor schimba funcția. 

Tigru
Tigrii nu spun nu niciunei provocări și vor accepta toate posibilele oferte asupra unor lucruri de care sunt interesați pentru viitor.

Maimuță
Maimuțele simt nevoia de relaxare și sunt pregătite pentru weekend pentru a se putea odihni așa cum trebuie. 

Cal
Caii vor avea câteva schimbări în viala lor, iar acestea trebuie primite cu multă bucurie pentru că vor aduce câștiguri mari din toate punctele de vedere. 

Câine
Câini își vor putea găsi sufletul pereche chiar în aceată zi. Ei trebuie să fie pregătiți pentru o nouă cucerire din viața lor. 

Mistreț
Mistreții nu stau deloc pe plan financiar și vor merge la cumpărături pentru locuință, dar și vor lua și cadouri pentru apropiați. 

Cocoș
Nici cocoși nu o duc rău pe planul financiar, însă pe partea sentimentală mai au de lucrat.  

Bivol
Nativii din zodia bivol sunt gata să organizeze o petrece pentru că în curând vor da o veste mare celor apropiați.

Oaie
Oile nu au timp de foarte multe lucruri în această zi, deoarece au în plan să se pregătească pentru o vacanță ce va urma cât de curând. 

Iepure
Iepurii nu trec prin cea mai bună perioadă. Aceștia simt că totul se produce împotriva lor, fapt pentru care prietenii și cei dragi ar trebui să le fie aproape.
  

Șobolan
Șobolanii vor câștiga mult pe plan financiar, iar cu banii obținuți vor reuși să-și îndeplinească cel mai mare vis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro