Luna Martie îi îmbogățește. Ei sunt nativii care vor câștiga la Loto

+3 click pentru
galerie

Luna Martie îi îmbogățește. Ei sunt nativii care vor câștiga la Loto © Spynews.ro

Luna Martie vine cu pași repezi și aduce cu ea și veștile bune. Astfel, trei nativi vor avea parte de câștiguri colosale, după ce vor nimeri multe numere câștigătoare la Loto.

În continuare îți prezentăm care sunt nativii ce vor câștiga la Loto, în luna martie.

Horoscop Taur - Zodia care câștigă la Loto în luna martie

Luna martie va fi una excelentă din punct de vedere financiar pentru nativii Taur, pentru că se vor scălda în bani. Aceștia sunt jucători înrăiți la Loto, iar până acum au mai câștigat, însă doar sume foarte mici. Luna martie a acestui an le va îndeplini cea mai mare dorință și vor avea parte de bani gârlă.

Horoscop Capricorn - Zodia care câștigă la Loto în luna martie

Comparativ cu nativii Taur, care joacă la Loto de foarte mulți ani, nativii Capricorn nu cred în astfel de jocuri de noroc. De altfel, aceștia vor juca de această dată la provocarea unor prieteni, care le vor propune mai mult în glumă să-și încerce norocul. Glumă sau nu, iată că nativii Capricorn vor pune mâna pe o mină de aur.

Horoscop Vărsător - Zodia care câștigă la Loto în luna martie

Nu departe de cazul nativilor Capricorn sunt și Vărsătorii, care joacă foarte rar. Pentru că până acum nu au avut noroc să câștige, au decis să joace doar din când în când, pentru disctracție, conștienți fiind că nu vor câștiga nimic. Iată că luna martie le aduce cea mai mare surpriză, iar astrele se aliniază perfect, iar ei vor câștiga o sumă destul de mare la Loto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro