Horoscop săptămână 2-8 septembrie. Zile grele pentru trei zodii. Vor trece prin momente de coşmar

+3 click pentru
galerie

Horoscop săptămână 2-8 septembrie. Zile grele pentru trei zodii. Vor trece prin momente de coşmar © Spynews.ro

Horoscop săptămână 2-8 septembrie. Săptămâna a început în forţă, iar veştile sunt care mai de care. Dacă unii nativi vor avea parte de veşti bune, pe care le aşteptau de mult timp, ei bine, nu la fel vor sta lucrurile şi pentru trei nativi.

Aceştia vor trece prin clipe delicate pentru că nimic nu le va merge aşa cum şi-au dorit. Iată care sunt cele trei zodii care vor avea o săptămână 2-8 septembrie dificilă.

Horoscop săptămână 2-8 septembrie - Gemeni

Nativii Gemeni nu vor trece deloc prin clipe bune în aceste zile, iar ceva neaşteptat le va da planurile peste cap. Din păcate, probleme în dragoste se agravează, iar relaţia lor începe să scârţâie foarte rău. Nativii Gemeni riscă să se confrunte chiar şi cu situaţia în care partenerul să le ceară despărţirea, ceea ce nu va fi deloc pe placul lor. Comunicarea va fi singura cheie prin care nativii Gemeni şi partenerii lor vor reuşi să salveze ceva.

Horoscop săptămână 2-8 septembrie - Săgetător

Nici nativii Săgetător nu o vor duce mai bine, asta pentru că problemele financiare le vor da mari bătăi de cap. Săgetătorii şi-au strâns în ultimele luni mai mulţi bani pentru a pleca în această lună într-o vacanţă ceva mai exotică. Problema pentru ei apare în mometul în care vor fi nevoiţi să folosească banii într-un alt fel şi, astfel, să renunţe la vacanţa plănuită cu atâta drag.

Horoscop săptămână 2-8 septembrie - Capricorn

Nici nativii Capricorn nu o vor duce mai bine, ca urmare a unor probleme de sănătate, Nativii Capricorn vor fi nevoiţi să stea câteva zile la pat, astfel că planurile le vor fi date peste cap, pentru că nimic din ce şi-au propus nu vor mai putea pune în practică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro