Horoscop weekend 6-8 septembrie. Trei nativi vor trăi zile de poveste. Totul le merge din plin

+3 click pentru
galerie

Horoscop weekend 6-8 septembrie. Trei nativi vor trăi zile de poveste. Totul le merge din plin © Spynews.ro

Weekendul 6-8 septembrie a început deja, iar astrologii vin cu veşti extrem de bune pentru toate zodiile. Dar, chiar dacă zilele vor fi bune pentru toţi, trebuie să recunoaştem că trei nativi sunt norocoşii zodiacului şi vor trăi experienţe de neuitat.

Iată care sunt cele trei zodii care vor avea un weekend 6-8 septembrie de vis
Horoscop weekend 6-8 septembrie - Rac

Nativul Rac este norocosul zodiacului, asta pentru că va avea zile de vis. Totul se datorează unei escapade romantice, departe de agitaţia cotidiană. Acesta şi-a dorit enorm să plece câteva zile departe, astfel că partanerul îi face pe plac. Ba chiar îi face o surpriză, pentru că nativul Rac nu se aşteaptă la călătoria de vis de care va avea parte în acest weekend.

Horoscop weekend 6-8 septembrie - Leu

De asemenea, şi nativul Leu se va bucura de un weekend de poveste, asta pentru că va primi o veste pe care o aştepta de mult timp. Este vorba despre o dorinţă pe care o avea de mult timp şi în care, aproape, că nu mai spera. Exact în momentul în care nativul Leu înceta să mai creadă că visul i se va îndeplini, va avea parte de o adevărată împlinire.

Horoscop weekend 6-8 septembrie - Peşti

Weekend fenomenal şi pentru nativii Peşti. Aceştia vor avea o mare împlinire în viaţa de familie, dar şi în privinţa sănătăţii. În ultimul timp, nativii Peşti s-au lovit de anumite probleme de sănătate şi chiar au avut nevoie să ajungă pe mâinile medicului. Pentru că au fost responsabili şi au ţinut cont de sfaturile primite, acum pot zâmbi. Totul merge ca la carte, iar weekendul acesta familia le pregăteşte nativilor Peşti o surpriză pe cinste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro