Săptămână grea pentru aceste zodii! Nimic nu le merge cum trebuie

Săptămână grea pentru aceste zodii! Nimic nu le merge cum trebuie © Arhivă

Săptămâna 9-15 decembrie începe în forță, însă nu în forță vor fi și trei dintre nativii zodiacului. Aceștia vor avea o săptămână grea și nimic nu le va merge așa cum își doresc.

Sărbătorile se apropie și deși cu toții ar trebui să fim mai liniștiți, ei bine, nu acesta este cazul pentru trei zodii. Acestea vor avea o săptămână dificilă atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. În continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii care vor avea probleme:

Horoscop Berbec

Berbecii fac parte din cele trei zodii care trec prin momente grele. Aceștia vor avea probleme la locul de muncă, pentru că vor apărea schimbări peste noapte. Nativii Berbec vor afla, din scurt, că trebuie să participe la un proiect, care înseamnă mult pentru compania în care lucrează. Chiar dacă nu-și doresc să se implice, sunt forțați să facă lucrul acesta, astfel că nu vor mai avea timp pentru nimic. Ba chiar riscă să stea și peste program.

Horoscop Taur

Nici nativii Taur nu o vor duce mai bine, asta pentru că vizita la medic nu le aduce deloc vești bune. De ceva timp, nativii Taur simt că lucrurile nu sunt în regulă cu starea lor de sănătate, însă abia acum și-au luat inima în dinți și au mers la medic. Analizele nu au ieșit așa cum sperau, iar în continuare urmează o perioadă de repaus și de liniște. În plus, pentru a se face bine până la Sărbători, nativii Taur au mare nevoie să asculte sfaturile medicilor și să se îngrijească.

Horoscop  Pești

Ei bine, situația nu este deloc roz nici în cazul nativilor Pești, pentru că aceștia vor avea ceva probleme în dragoste. Din cauza unor neînțelegeri destul de mici, dar care s-au strâns în ultima perioadă, nativii Pești tind să aibă un adevărat scandal cu partenerul. Soluția este comunicarea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro