A avut parte de ȘOCUL vieții! O celebritate de la noi a aflat că cea mai bună prietenă a ei se culca cu bărbatul care urma să îi fie soț!

A luptat pentru inima ultimului „Burlac”, fără succes însă. Apoi toate lucrurile păreau să se aşeze în viaţa ei și, fericită, deja se gândea la o căsătorie cu bărbatul care, credea ea, e perfect. Dar, din păcate, și prietena ei cea mai bună l-a ”ochit” și a observat cât de perfect e el, așa că, acum, frumoasa noastră are de ce să își înroșească ochii ei de gazelă.Alice Marica, concurenta care a luptat cu înverşunare pentru inima lui Andrei Andrei în competiţia „Burlacul”, s-a împrietenit cu una dintre concurentele alături de care a ajuns în finală. Refuzate amândouă de Andrei, Alice și domnișoara cu pricina au rămas apropiate. Atât de apropiate încât împărțeau totul...


Astfel, după ce a părăsit competiţia „Burlacul”, Alice Marica a fost pe punctul de a-şi întemeia o familie alături de bărbatul pe care l-a cunoscut după reality-show-ul difuzat de Antena 1. Era perfect, un bărbat exact pe gustul ei. Dar, din păcate pentru ea, asemănările în ceea ce privește gusturile la bărbați au fost prea mari, iar prietena ei cea mai bună i-a oferit șocul vieții.


„Ele petreceau foarte mult timp împreună şi nu s-a gândit vreodată că prietena ei cea mai bună i-ar putea face una ca asta. După ce Alice a aflat că cei doi au fost împreună o noapte întreagă, i-a confruntat şi niciunul nu a negat nimic. Atunci Alice şi-a dat seama că a luat cea mai bună decizie când a pus capăt relaţiei cu el. Ciudat este faptul că fosta ei prietenă o sună în continuare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă i-a recunoscut că a fost cu iubitul ei. Alice nici nu vrea să mai audă de ea şi nu îi răspunde la telefon”, ne-a dezvăluit o persoană apropiată a lui Alice.

Citeşte şi:

Pictorial fierbinte cu o fostă concurentă de la "Burlacul"! A renunţat la haine şi s-a pozat GOALĂ, în braţele lui!

"Epidemie" de măritiş printre fostele concurente de la "Burlacul"! Vezi cine a mai primit un inel

Se logodește cu altul, dar încă suspină după Andrei Andrei! Declarații uluitoare ale unei tinere care mai speră la inima ”Burlacului”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro