A dezvăluit secretul! Cum trece Mihaela Rădulescu peste despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit

foto: facebook

Se apropie sfârşitul? Mihaela Rădulescu le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali metoda pe care o foloseşte pentru a trece cu bine peste despărţirea de bărbatul de care a fost îndrăgostită şi care i-a făcut inima să tresalte de bucurie.

Mihaela Rădulescu a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare radiind de fericire alături de Felix, cu care ia masa împreună cu alţi doi prieteni. Cu această ocazie, vedeta le mărturiseşte fanilor ei că nu uită de prietenii dragi nici atunci când este îndrăgostită, căci aceştia sunt singurii care-i rămân alături şi o ajută să-şi revină, după ce povestea de dragoste se sfârşeşte.

"Să nu-ţi pierzi prietenii când iubeşti. Pentru că, se mai întâmplă în unele iubiri, să uiţi de ei, de prietenii care-ţi sunt dragi ţi necesari. Când nu eşti fericită, când nu eşti total acaparată de jumătatea ta. Iubirea îţi montează pe dorsali nişte aripi fantastice şi îţi foloseşti prietenii doar cât să le livrezi din fericirea ta, să-i faci martorii inimii tale pline de ..el. Dar, când aripile astea sunt frânte, când nu te mai poţi înălţa la etajul cel mai de sus al fericirii tale, ei, prietenii, îţi sunt aripi trainice, care te ridică la loc şi te ajută să mergi din nou drept şi sigur, către o altă iubire. Sau te ajută s-o repari pe cea dintotdeauna. În epoca asta modernă, ne-am obişnuit să înlocuim tot ce e stricat, cu ceva nou, pentru că nu mai ştim să reparăm, să reinventăm. Bunicii noştri nu aruncau nimic, ştiau să repare şi să facă orice să meargă sau să fie de folosinţă în alt scop. Poate că asta înseamnî cu adevarat să preţuieşti ce ai, să dai valoarea cuvenită iubirii, prieteniei, chiar şi obiectelor care-ţi fac viaţa mai uşoară. Să reparăm, nu să înlocuim...., să iubim, nu să ratăm, să ne ţinem prietenii aproape, nu sa-i îndepărtăm când ni se pare că ne suntem de-ajuns", este mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe o reţea de socializare.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

Citeşte şi:

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, un cuplu de "poveste"! O nouă imagine din dormitorul celor doi, făcută publică de sportiv

A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Cum a ajuns să arate adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro