A meritat să stea în sala de sport. După ce şi-a schimbat look-ul, o artistă de la noi se laudă cu posteriorul bombat

Este una dintre cântăreţele care de fiecare dată când apare pe scenă reușește să întoarcă toate privirile, corpul ei fiind, fără discuție, unul mai mult decât apetisant.

Raluka, căci despre ea este vorba, trage din greu la sala pentru a se menţine în formă. Cântăreaţa le-a arătat admiratorilor săi rezultatele sportului şi i-a încântat pe reprezentanţii sexului tare cu o privelişte de milioane. Cântăreaţa este posesoarea unui posterior bombat şi sexy care a strâns o mulţime de like-uri. 

Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, s-a născut în Deva, este o cântăreață română de muzică dance-house. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.

Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single. Primele două cântece promovate: „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

VIDEO / Dj Sava o păţeşte din nou? După Misha, Raluka plănuieşte să renunţe la scenă pentru a deveni mămică

Credeați că a scăpat de probleme? O vedetă de la noi, surprinsă în ipostaze HORROR! Tenul ei este praf și nici fonul de ten nu mai poate să ascundă ”gropile”

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro