Abhi alege o metodă neortodoxă de a-şi îneca amarul! Pragya a ajuns în culmea disperării din cauza soţului ei

Bona lui Abhi reuşeşte să îi unească din nou pe Pragya şi pe soţul ei, însă intrigile lui Alia şi Tanu sunt din ce în ce mai intense şi reuşesc să îl intoarcă pe Abhi de fiecare dată împotriva lui Pragya.


Pragya îşi doreşte din tot sufletul să o vadă pe bona lui Abhi şi să vorbească cu ea, dar Tanu încearcă să o împiedice. Extrem de nervoasă, Pragya nu mai ţine cont de nimic şi ţipă la Tanu, spunându-i că nu are niciun drept să o atingă, lucru care o sperie pe Tanu, dar care a avut efectul pe care Pragya şi-l dorea. După ce ajunge la bonă, cele două îşi doresc farte mult să stea de vorbă, dar starea de sănătate a bonei se agravează. Mai târziu, Alia îl anunţă pe Abhi că filmuleţul cu Pragya a ajuns pe internet, ceea ce îl şochează foarte tare. Chiar dacă încearcă să îl liniştească, Alia nu are nicio şansă, iar Abhi pleacă nervos din cameră. Pragya vede toată scena şi izbucneşte în plâns, iar Tanu nu poate să nu profite şi merge direct la Abhi pentru a-l consola.


Abhi este extrem de furios şi încearcă să îşi înece amarul în alcool, astfel că îşi ia o sticlă de vin şi se apucă de băut. Alia vede tot ceea ce face fratele ei şi se decide să o provoace din nou pe Pragya, pentru a isca şi mai multe certuri între ei. Alia are grijă ca paharul fratelui ei să nu fie nicio secundă gol, iar după ce se îmbată, Abhi merge direct la Pragya, care rămâne şocată de starea în care se află soţul ei. Abhi, care era atât furios, cât şi foarte supărat, începe să îi reproşeze lui Pragya relaţia ei cu Suresh. Pragya începe să plângă în hohote şi încearcă să îşi liniştească soţul.

Citeşte şi:

Momentul adevărului pentru Pragya şi Abhi! Vezi ce decizie va lua rock star-ul cu privire la căsnicia lui

Sarla descoperă în sfârşit adevărul! Vezi cum a decurs întâlnirea dintre Pragya şi mama ei,

Abhi îi mai dă o șansă lui Pragya! Vezi ce l-a determinat pe rock star să ia o asemenea decizie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro