Momentul adevărului pentru Pragya şi Abhi! Vezi ce decizie va lua rock star-ul cu privire la căsnicia lui

Chiar dacă părea dispus să îi mai acorde o şansă, Alia şi Tanu reuşesc din nou să îl întoarcă pe Abhi împotriva lui Pragya. Ba mai mult, Mittali distruge orice dovadă pe care Pragya ar putea să o folosească pentru a-l îndupleca pe Abhi.

Pragya este pe punctul de a-i dezvălui lui Abhi tot adevărul, dar exact atunci Alia şi Tanu crează o diversiune şi toată atenţia lui Abhi se concentrează asupra lui Tanu. Mai târziu, Pragya îşi ia din nou inima în dinţi şi merge la Abhi, dar de data aceasta Mittali se dovedeşte a fi un obstacol. Pragya reuşeşte să aţipească, dar are un vis oribil despre alinţa pe care Abhi, Tanu, Alia şi Mittali au pus-o la punct împotriva ei. Speriată, Pragya are un nou şoc atunci când vrea să se trezească şi o găseşte pe Tanu sub pătură, lângă ea. Pentru a scăpa de dovezi, Mittali rupe CD-ul în faţa lui Pragya, care este extrem de dezamăgită, acel CD fiind singura ei şansă de a-şi demonstra nevinovăţia.


În ziua următoare, Abhi îl sună pe Purab şi îl anunţă că cele 24 de ore pe care Pragya le avea la dispoziţie pentru a demonstra că este nevinovată sunt pe punctul să expire, iar ea nu a adus nicio dovadă, ceea ce înseamnă că va trebui să părăsească casa definitiv. Imediat după discuţia cu Purab, Abhi intră în casă şi îi cere lui Pragya să îi dea dovezile, dacă are cumva unele. Exact în acel moment, Bulbul şi Purab întră în casă şi aşteaptă cu sufletul la gură ca Pragya să îi dea CD-ul, dar rămân fără replică când Pragya îi spune că nu mai are dovezile.


Bulbul încearcă să îl convingă pe Abhi că Pragya a găsit CD-ul cu dovezile, dar el refuză să o asculte. Pragya izbucneşte în plâns şi încearcă să îşi convingă soţul că este nevinovată, iar în acel moment bona lui Abhi cade pe scări, iar cea pe care o strigă este Pragya.

Citeşte şi:

Sarla descoperă în sfârşit adevărul! Vezi cum a decurs întâlnirea dintre Pragya şi mama ei

Abhi îi mai dă o șansă lui Pragya! Vezi ce l-a determinat pe rock star să ia o asemenea decizie

Adio, dar rămân cu tine! Abhi nu se poate hotărî în ceea ce privește relația lui cu Pragya


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro