Abhi îi mai dă o șansă lui Pragya! Vezi ce l-a determinat pe rock star să ia o asemenea decizie

Chiar dacă era hotărât să se despartă definitiv de Pragya, se pare că Abhi s-a răzgândit, iar cel care a reușit acest lucru este nimeni altul decât Purab, care a crezut întotdeauna în inocența lui Pragya.

Pragya are o ultimă întâlnire cu bona lui Abhi, chiar dacă ea este inconștientă. Pragya îi atinge totuși piciorul bonei și este hotărâtă să părăsească casa definitiv. Atunci când Pragya se decide să plece din casă, cu lacrimi în ochi, Purab o oprește. El încearcă să îi convingă atât pe Abhi cât și pe familia lui să nu o lase pe Pragya să părăsească locuința. Alia și Tanu se supără foarte rău pe Purab, dar oricât ar încerca să îl întoarcă din decizia lui, totul este în zadar. Într-un final, Abhi se lasă înduplecat și îi oferă lui Pragya 24 de ore pentru a-și demonstra nevinovăția. Alia îl ia la rost pe Purab pentru faptul că îi ia apărarea lui Pragya, dar el nu se dezminte de decizia lui. 
Pragya vorbește cu Bulbul și îi povestește tot ceea ce s-a întâmplat în casa lui Abhi. Când urcă scările, Pragya găsește niște mingiuțe, iar cu un simplu exercițiu de memorie, ea își dă seama că sunt mingile pe care le folosesc copii lui Mittali. Atunci Pragya începe să o suspecteyze pe Mittali pentru toată scena cu Suresh. Pragya se hotărăște să o urmărească pe Mittali și descoperă că aceasta stătea de vorbă cu unul dintre cei care voiai să îi distrugă sala de festivități. Pragya rămâne șocată când află că Mittali i-a falsificat semnătura lui Raj, fără să îi pară rău dacă acesta ajunge la închisoare. După ce are o discuție aprinsă cu Mittali, Pragya îi cere lui Suresh ajutorul pentru a-l scoate pe Raj de la închisoare, iar atunci Abhi și Tanu îi văd pe cei doi împreună.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro