Acuzat că şi-a bătut fosta iubită, Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" face declaraţii uluitoare: "Am prins-o în fapt şi mi-a avortat copilul!"

A fost acuzat că şi-a bătut şi ameninţat fosta iubită şi aşa a ajuns să dea cu subsemnatul în faţa poliţiştilor. Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" a vorbit despre Ana Maria.

Gabriel Botez, fostul concurent de la show-ul matrimonial, de la Antena 1, a mers de câteva ori la Poliţie după ce fosta lui iubită, Ana Maria, pe care o ceruse de soţie în direct, l-a reclamat că era foarte violent şi că nu de puţine ori a bătut-o şi a terorizat-o cu zeci de mesaje.

Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a negat aceste acuzaţii, dar a recunoscut că i-a dat o palmă fostei sale soţii. "Am fost 2 ani jumătate împreună cu Ana Maria. Mai multe n-au mers bine. A făcut un lucru peste care eu n-am putut trece peste, infidelitatea şi faptul că a avortat copilul, deşi eu îl doream. După ce am plecat din casă, ne-am înţeles bine un an. Am plecat în Malta la nişte amici de-ai ei, dar amicii ei ne-au dat afară, iar după două luni ne-am trezit cu coada între picioare. Mici certuri, ne-am despărţit, am luat o mică pauză şi când m-am dus după ea, am prins-o în fapt. Am vrut să ies din maşină şi să le rup picioarele dar n-am făcut nimic. Ea a negat tot. Fostei soţii i-am dat o singură palmă în patru ani de căsnicie", a declarat Gabi Botez, duminică, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

I-a închis gura! Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu", scandal cu o brunetă focoasă

Acuzat că şi-a snopit iubita, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor peste nas


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro