Adela Popescu împlineşte 29 de ani. Radu Vâlcan, supărat chiar de ziua ei

Astăzi este ziua celebrei Adela Popescu, o actriţă româncă desăvârşită! Totuşi, ceva l-a supărat pe proaspătul său soţ, Radu Vâlcan.

Adela Popescu împlineşte, astăzi, 29 de ani, dar nu şi-a pierdut timpul dormind, aşa că a vrut să sărbătorească aniversarea unui nou an de viaţă încă de la miezul nopţii.

Radu Vâlcan s-a supărat că n-a reuşit să fie el primul cel care îi urează vedetei "La mulţi ani". Adela a postat pe blogul ei un desfăşurător al urărilor pe care le-a primit. Părinţii au fost cei care au telefonat-o prima să-i ureze călduros "la mulţi ani" fiicei lor, după care a sunat, la două minute distanţă, Radu.

"00:03 telefon de la ai mei! Şi eu vă iubesc
00:05 Radu, Ciu şi Paco, puţin bosumflaţi că n-au fost ei primii.
S-au recompensat cu un pahar cu vin roşu foarte bun!
24:55 Radu zice să las telefonul. Mă gândesc să îl ascult.
Va urma..."Lăsând supărarea la o parte, Radu a sărbătorit şi pe facebook aniversarea soţiei lui.

"La mulţi ani, iubita mea! Îţi mulţumesc pentru că exişti, pur şi simplu! Te iubesc!", a scris acesta pe facebook, alături de o fotografie cu cei doi.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Adela Popescu a vorbit despre SARCINĂ: "Radu vrea fetiţă". Ce i-a spus medicul?

Abia s-a măritat și se pregătește de copil? Paparazzii Spynews.ro au prins o domniță cunoscută în timpul unei vizite suspecte

VIDEO / Adela Popescu, soţia perfectă? Vezi cum se descurcă vedeta în bucătărie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro