VIDEO / Adela Popescu, soţia perfectă? Vezi cum se descurcă vedeta în bucătărie!

Adela Popescu este proaspătă căsătorită şi mai fericită ca niciodată. După ce, zilele trecute, a postat filmuleţul de la nunta ei, aceasta a făcut o scurtă demonstraţie în bucătărie.Actriţa Adela Popescu devine şefă în bucătărie. Ca orice soţie, ea este responsabilă cu hrana de zi cu zi. Aseară, a încercat să facă o cină romantică pentru ea şi Radu şi a vrut să gătească felul ei preferat de mâncare: varză călită. După ce s-a aprovizionat cu toate ingredientele necesare, pentru că nu ştia reţeta, aceasta a ales opţiunea "Sună un prieten" şi a sunat-o pe mama sa, unde nu a reuşit să găsească secretul.

"Vreau să mănânc o varză călită şi nu vrea să-mi dea reţeta, ba că nu merge telefonul, ba că... Dar cred că nu vrea să învăţ să fac ca să-mi placă doar la ea", spune Adela, supărată.

Radu Vâlcan spune că îi e poftă de mămăliguţă cu mujdei şi o întreabă pe Adela dacă ştie să facă. Actriţa nu este prea sigură pe ea şi pe cunoştinţele sale culinare şi confundă ingredientele.

Relaţia Adelei Popescu alături de Radu Vâscan  a luat amploare în 2010 şi s-a dezvoltat până când cei doi au luat marea hotărâre. Cei doi par să aibă o viaţă fericită unul de celălalt şi par să fie cu adevărat împliniţi.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Marii aventurieri! Radu Vâlcan și Adela Popescu au trăit senzații tari în cartierul Bronx din New York

Ce nu a spus până acum despre nunta ei? Adela Popescu a dat detalii despre cea mai frumoasă zi a vieţii ei

VIDEO / Imagini de la nunta de vis a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. E prima filmare făcută publică!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro