Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit identitatea bărbatului care a făcut-o femeie: "A fost primul din viaţa mea"

captura Antena 1

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a decis să nu se mai ascundă şi să spună adevărul despre relaţia cu fostul profesor. Bruneta a dezvăluit cu lacrimi în ochi că acesta a fost primul bărbat din viaţa ei.

Trecutul a ajuns-o din urmă! Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai poate ascunde adevărul despre relaţia cu fostul iubit, cel care i-a fost şi profesor în perioada facultăţii.

Tânăra a mărturisit cu lacrimi în ochi că a avut o relaţie asumată cu acesta şi că el a fost primul bărbat din viaţa ei.

"Profesorul a fost primul bărbat din viaţa mea. Nu, nu m-a prezentat niciodată părinţilor lui. Familia mea nu ştia nimic. Ei nu ştiau că mă duc la mare, nu ştiau ei ce făceam eu că stăteam în Bucureşti. Am fost cu el prin mai multe locuri, chiar şi în afara ţării. Părinţii mei nu ştiau nimic despre fostul meu iubit. Acum, spre final, ajunsese să-mi spună că face lucrurile astea pentru că mă iubeşte, dar nu îmi spunea "Te iubesc". Nu avem ce socoteli să încheiem. Nu vreau să-l văd. Aş prefera să nu ne întâlnim", a declarat Adriana la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, somat să nu se mai automutileze. Relația cu logodnica lui l-a adus în această stare?

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi la TV! Concurenta luptă cu toate armele pentru iubitul ei: "Nu o să mă despart de Valentin niciodată, chit că o să te spânzuri"

Dezvăluiri şoc despre trecutul unei concurente din casa "Mireasă pentru fiul meu"! S-a iubit cu profesorul din facultate, iar acum acesta o hărţuieşte

Acum este tot timpul la patru ace, dar stai să vezi cum arăta Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" înainte să devină cunoscută

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro