VIDEO / Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", acuzaţi de manevre controversate! Mirela Boureanu Vaida: "Se votează masiv! Se vorbeşte de vot multiplu"

captura Antena 1

Adriana şi Valentin au fost puşi la colţ de susţinători care au confirmat faptul că varianta voturilor multiple este reală. Una dintre cele mai înfocate susţinătoare a dezvăluit că votul fraudulos poate influenţa competiţia în proporţie de 30%.

Valentin şi Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt ţinta unor noi atacuri. De data aceasta, atacatorii sunt chiar susţinătorii, care au confirmat faptul că cei doi beneficiază de vot multiplu, şansele acestora la premiu cel mare crescând astfel cu până la 30%.

"Sigur că da. Votul multiplu, din păcate, nu este o chestie cu efect de 100%. există nişte programe care dau voie să se voteze de pe mai multe IP-uri. Aceste voturi pot influenţa competiţia în proporţie de 30%. Valentin şi Adriana au foarte mulţi susţinători. Susţinătorii tuturor celor din casă votează multiplu. Eu fac parte din categoria susţinătorilor care au votat multiplu de pe mai multe telefoane", a declarat Dana Ivan, una dintre susţinătoarele fidele, la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, a confirmat zvonurile: "Se votează masiv! Se vorbeşte de vot multiplu".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro