Am aflat planurile de viitor ale lui Peter cu Margherita! ”Vom pleca împreună”

E clar, Peter și Marga au planuri serioase. Mai ales de când cei doi și-au dat seama că împărtășesc o dragoste pasională, că se potrivesc și că, în ciuda distanței care îi desparte, iubirea lor devine din ce în ce mai intensă.

”E clar, ne potrivim perfect. Dar mai avem de trecut câteva etape pentru a discuta despre viitorul nostru împreună”, ne-a spus Peter. Și, în exclusivitate pentru Spynews.ro, a recunoscut că, peste câteva zile, atunci  când va reveni în România, și-a programat ”planul de bătălie”. ”Trebuie să îi cunosc, oficial, părinții. Să le explic că intențiile mele cu fiica lor sunt cât se poate de serioase”, spune Peter.


Mai mult, după ce îi va convinge pe Viorica și pe Ioniță de la Clejani, va urma un al doilea ”hop”. Mai exact, va trebui să o prezinte pe Marga părinților săi. ”Vom pleca împreună în Liban. Acolo o voi plimba și o voi prezenta părinților mei. Abia atunci, vom putea spune, cu adevărat, că relația noastră este în direcția pe care mi-o doresc”, ne-a mai spus, amorezat la maximum, Peter Kai.


În altă ordine de idei, se pare că relația dintre cei doi tineri este din ce în ce mai strânsă. ”Trebuia să ajung în România acum câteva zile, dar afacerile pe care le avem aici m-au reținut. Dar vorbim zi de zi, suntem foarte fericiți împreună și ne cunoaștem, pe zi ce trece, din ce în ce mai bine. Ne unesc foarte multe lucruri”, ne-a mai explicat Peter.
Povestea de dragoste dintre Peter și Margherita a început acum câteva săptămâni când a avut loc prima întâlnire, după care cei doi îndrăgostiţi au început să simtă fiorii dragostei. Și, chiar dacă ea nu recunoștea prea ușor că s-a amorezat de tânărul din Liban, în urmă cu câteva zile a decis să spună lucrurilor pe nume și a declarat că și-a găsit jumătatea. "Oficial, declar, pentru prima dată în viaţa mea, că în sfârşit mi-am găsit jumătatea! Sunt fericită totul este aşa cum mi-am dorit!", a spus Margherita. Asta, după ce el și-a făcut publice sentimentele pe care le nutrește pentru focoasa brunetă cu un videoclip dedicat ei, pe o melodie care nu mai lasă loc de niciun fel de interpretări când vine vorba de viața lor amoroasă.

Citește și:

Totul despre familia în care intră Margherita! Va fi nora unui politician important

Viorica de la Clejani, declaraţii DEMENŢIALE despre iubitul Margheritei: "Dacă o ia în Liban, mă duc şi eu!" Vei RÂDE cu lacrimi!

Margherita de la Clejani a făcut totul public: "Declar, pentru prima dată în viaţa mea, că mi-am găsit jumătatea"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro