Totul despre familia în care intră Margherita! Va fi nora unui politician important

Relația dintre Peter Kai și Margherita pare să fie din ce în ce mai serioasă. Și, dacă despre familia cântăreței se știe aproape totul, părinții ei fiind celebri în România, despre familia tânărului din Liban nu se știe prea mult. Dar, suntem siguri că Viorica și Ioniță din Clejani vor fi încântați de cuscrii lor...

Peter Kai poate fi consiuderat, cu siguranță, un tânăr putred de bogat. Iar asta se datorează familiei din care face parte. Astfel, tatăl tânărului care se iubește cu Margherita de la Clejani poate fi considerat, fără putință de tăgadă, unul dintre cei mai importanți magnați din Liban, cu legături puternice și în lumea politică a statului din Orientul Apropiat.

Mai exact, tatăl lui Peter, Kamal este parlamentar al Libanului și deține mai multe companii, printre care se numără și cea mai importantă firmă de import al porumbului din Orientul Apropiat, precum și o altă afacere legată de importul mașinăriilor de construcții, tranzațiile făcute până acum aducându-i în conturi sume uriașe de bani.

Mai mult, tatăl iubitului Margheritei este și liderul comunității creștine din Orientul Apropiat.
Evident, ne-a explicat Peter Kai, afacerile derulate de tatăl lui implică întreaga familie, fiecare membru fiind responsabil cu una dintre companiile clanului Kai. Astfel, mama tânărului, o femeie care nu își arată deloc vârsta, Pierrette, conduce una dintre companiile trustului deținut de familia Kai și, spune Peter, este o femeie de afaceri deosebit de pricepută de la care a învățat foarte multe.


Iar averea pe care o au este ușor de dedus, având în vedere că palatul în care locuiesc este o proprietate pe care ar putea fi filmat chiar și o producție hollywwodiană, iar garajul familei este ”garnisit” cu mașini la care, probabil, unii multimilionari de la noi pot doar să viseze...


Povestea de dragoste dintre Peter și Margherita a început acum câteva săptămâni când a avut loc prima întâlnire, după care cei doi îndrăgostiţi au început să simtă fiorii dragostei. Și, chiar dacă ea nu recunoștea prea ușor că s-a amorezat de tânărul din Liban, în urmă cu câteva zile a decis să spună lucrurilor pe nume și a declarat că și-a găsit jumătatea.

"Oficial, declar, pentru prima dată în viaţa mea, că în sfârşit mi-am găsit jumătatea! Sunt fericită totul este aşa cum mi-am dorit!", a spus Margherita. Asta, după ce el și-a făcut publice sentimentele pe care le nutrește pentru focoasa brunetă cu un videoclip dedicat ei, pe o melodie care nu mai lasă loc de niciun fel de interpretări când vine vorba de viața lor amoroasă.

Citește și:

Margherita de la Clejani a făcut totul public: "Declar, pentru prima dată în viaţa mea, că mi-am găsit jumătatea"

Cea mai frumoasă declarație de amor! Margherita de la Clejani se va topi când va vedea ce i-a pregătit Peter

Margherita de la Clejani și Peter, lipiți unul de altul în club! Vezi imagini EXPLICITE cu momentul în care libanezul a cucerit-o pe cântăreață


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro