Cea mai frumoasă declarație de amor! Margherita de la Clejani se va topi când va vedea ce i-a pregătit Peter

Relația dintre Peter Kai și Margherita de la Clejani pare să fie una în care sentimentele tânărului sunt mult mai adânci decât s-ar fi putut crede la prima vedere. Pentru că, departe de România, lui îi stă mintea doar la focoasa brunetă cu care a fost surprins, în urmă cu câteva săptămâni, de paparazzii Spynews.ro.Pentru că Peter își dorește să împărtășească cu Margherita inclusiv meseria, cea de artist, de curând s-a lansat în muzică cu o piesă care, culmea, a și ajuns pe locul al doilea în topurile din Liban.

Și, pentru că melodia, cu un nume sugestiv – You&I – a avut un asemenea succes, Peter i-a făcut și un videoclip în care imaginile vorbesc de la sine pentru pasiunea pe care o împărtășește pentru Margherita. Pentru că, la fel ca și piesa, videoclipul vorbește despre dragostea pe care i-o poartă focoasei brunete, o dragoste care, recunoaște Peper, este una cum nu a mai simțit niciodată.


”Am făcut pentru Margherita această piesă, vreau să spun public ce simt pentru ea, iar ea trebuie să știe de sentimentele mele. Nu știam că am talent la muzică, dar, după succesul pe care îl are piesa care a și intrat pe radiourile din Liban și e în top la doar câteva zile de când am lansat-o, se pare că mi se potrivește meseria de cântăreț. Oricum, tot ce spun în acea melodie este dedicat Margheritei, pentru ea am făcut și videoclipul. Sper să îi placă surpriza pe car ei-am pregătit-o și abia aștept să o revăd”, ne-a spus Peter Kai, în exclusivitate.


Relația dintre Margherita și Peter a început în urmă cu câteva săptămâni, în momentul în care tânărul de origine arabă a fost surprins în mijlocul unui întâlniri fierbinți cu focoasa brunetăî. Apoi, cei doi, părând să se simtă foarte bine, au mers împreună într-un club de fițe în care au petrecut toată noaptea, între ei apărând primele sentimente.

Citește și:

Margherita de la Clejani și Peter, lipiți unul de altul în club! Vezi imagini EXPLICITE cu momentul în care libanezul a cucerit-o pe cântăreață

Primele declarații ale iubitului Margheritei! Ce spune Peter despre fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani!

Margherita de la Clejani, întâlnire la ceas de seară! Simona Traşcă va înnebuni când va vedea imaginile ASTEA


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro