Margherita de la Clejani a făcut totul public: "Declar, pentru prima dată în viaţa mea, că mi-am găsit jumătatea"

Gata, e oficial! Margherita a recunoscut relaţia cu Peter Kai. După ce bărbatul i-a compus o piesă de dragoste, a venit rândul Margheritei să răspundă. Aceasta a făcut un anunţ public legat de relaţia lor!

Totul a început acum câteva săptămâni când a avut loc prima întâlnire, după care cei doi îndrăgostiţi au început să prindă fiorii dragostei. Margherita de la Clejani a făcut astăzi un anunţ oficial pentru fanii săi legat de relaţia sa cu bărbatul de origine arabă, pe nume Peter Kai.

"Oficial, declar, pentru prima dată în viaţa mea, că în sfârşit mi-am găsit jumătatea! Sunt fericită totul este aşa cum mi-am dorit!", a scris Margherita pe pagina sa de facebook.

Relația dintre Margherita și Peter a început în urmă cu câteva săptămâni, când tânărul de origine arabă a fost surprins în mijlocul unui întâlniri fierbinți cu focoasa brunetă. Cei doi, părând să se simtă foarte bine, au mers împreună într-un club de fițe în care au petrecut toată noaptea, între ei apărând primele sentimente.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:
Margherita de la Clejani a dat cărțile pe față! Vezi care au fost primele declarații de amor pe care i le-a făcut lui Peter

Cea mai frumoasă declarație de amor! Margherita de la Clejani se va topi când va vedea ce i-a pregătit Peter

Margherita de la Clejani, cu coapsele la vedere! Fotografia care va fi un deliciu dacă-ţi plac picioarele bronzate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro