Margherita de la Clejani a dat cărțile pe față! Vezi care au fost primele declarații de amor pe care i le-a făcut lui Peter

Este oficial, Margherita de la Clejani este îndrăgostită lulea! Relaţia dintre frumoasa artistă şi Peter Kai pare destul de serioasă, bărbatul compunându-i chiar şi o melodie iubitei lui. Focoasa brunetă nu se putea lăsa mai prejos, astfel că Marga a dat frâu liber sentimentelor.

Dacă la început doar Peter a fost cel care şi-a arătat public sentimentele faţă de focoasa brunetă, de data aceasta Margherita nu a mai putut rezista şi i-a declarat lui Peter Kai sentimentele pe care le nutreşte pentru el. Profund impresionată de declaraţia muzicală pe care iubitul i-a făcut-o artista nu a mai contenit cu mesajele de dragoste.


După ce a filmat videoclipul melodiei pe care a compus-o special pentru iubita lui, Peter a postat pe pagina de socializare a Margheritei filmuleţul cu un mesaj cât se poate de clar, în care îi declara sentimentele lui. „Lucrurile sunt mai bune în viaţa mea, dacă tu eşti lângă mine”, a scris Peter Kai.


Margherita nu a mai ţinut cont de nimic şi i-a răspuns iubitului ei cu un mesaj la fel de siropos: „Iubirea mea” spunându-i totodată, negru pe alb, că îl iubește. De aici nu a mai fost decât un singur pas până la o discuţie demnă de cele mai siropoase filme romantice, cei doi alintându-se cu apelativele: „Regele meu” şi „Prinţesa mea”.


Relația dintre Margherita și Peter a început în urmă cu câteva săptămâni, când tânărul de origine arabă a fost surprins în mijlocul unui întâlniri fierbinți cu focoasa brunetă. Cei doi, părând să se simtă foarte bine, au mers împreună într-un club de fițe în care au petrecut toată noaptea, între ei apărând primele sentimente.

Citeşte şi:

Cea mai frumoasă declarație de amor! Margherita de la Clejani se va topi când va vedea ce i-a pregătit Peter

Margherita de la Clejani, cu coapsele la vedere! Fotografia care va fi un deliciu dacă-ţi plac picioarele bronzate

Margherita de la Clejani și Peter, lipiți unul de altul în club! Vezi imagini EXPLICITE cu momentul în care libanezul a cucerit-o pe cântăreață


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro