Anamaria Prodan, scârbită de România: "Am făcut cea mai bună alegere că am plecat!" Ce a determinat-o să spună acest vorbe?

Anamaria Prodan a înnebunit de furie după ce o publicație tabloidă a inventat o știre referitoare la un închipuit accident de circulație pe care l-ar fi avut ea și soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a dat mai multe detalii despre acest incident. Vedeta a povestit cum a recţionat când a auzit aceste veste oribilă.

"Toţii prietenii ne-au sunat să ne întrebe la ce spital suntem. Ei au modificat după ce avocatul meu a sunat la acea publicaţie. Eu nu am dat acel interviu. Eu nu mai conduc demult, nu îmi place să conduc, cum să zici că am adormit la volan. Eu merg numai cu şoferul lângă mine, conduc numai în situaţii de urgenţă. Nu vreau să mai mă bag în niciun proces, vroiam să vin de sărbători în România, dar m-am răzgândit. Am făcut cea mai bună alegere că am plecat, din păcate. M-am săturat de nenorocirea asta. Vine un neica nimeni de jurnalist luat de pe stradă şi te face varză," a spus Anamaria Prodan, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Anamaria Prodan: ”Nu se poate așa ceva! Sunt niște criminali”

VIDEO / Anamaria Prodan, confruntare cu cel care i-a vorbit de rău familia! Apostol Muşat: "Sunt foarte supărat pe Reghe!"

Știm ce va face Reghe când se va retrage din lumea fotbalului! Are planuri mari pe ”tărâmul făgăduinței”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro