Anda Adam a întârziat la propria nuntă! Ce s-a întâmplat cu limuzina care trebuia să o aducă pe mireasă la biserică

Anda Adam a avut o nuntă de neuitat, iar detaliile mici, din timpul evenimentului, au adus stropul de originalitate necesar. Cântăreaţa a fost în culmea fericirii, a avut mereu zâmbetul pe buze şi nici măcar anumite incidente nu i-au putut strica starea de bine. 

Anda Adam a fost cât pe ce să nu ajungă la propria nuntă! Artista s-a lăsat aşteptată puţin peste jumătate de oră, în faţa bisericii, de către Sorin Andrei. 

Artista a sosit la locaţie cu o limuzină, însoţită de părinţii ei, iar drumul a fost mai lung decât s-ar fi aşteptat. Se pare că traseul a dat bătăi de cap şoferului şi...s-au rătăcit! 

Anda Adam nu şi-a făcut griji, ba chiar dimpotrivă! Ea a scos capul pe fereastra limuzinei, a salutat trecătorii şi i-a întrebat spre ce direcţie se ajunge la biserică. Şi pentru ca starea de bine să se menţină în continuare, tatăl miresei a deschis o sticlă de şampanie şi au ciocnit cu toţii. 

"Vă spun eu, trebuia să facem stânga. Am trecut demult de biserică. Nu e panică. Ne aşteaptă mirele puţin mai mult", a spus Anda Adam.

"Nunta anului" a avut loc ieri, într-o frumoasă locaţie în aer liber de la Snagov. Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele după doar 6 luni de relaţie. 

A.M.

Foto: captura Antena 1

Citeste si:

Anda Adam, însărcinată? Ce s-a aflat la petrecerea nunţii

Roxana Vancea a recunoscut! Bruneta nu a purtat lenjerie intimă la nunta Andei Adam

VIDEO EXCLUSIV!!! Anda Adam a dat startul petrecerii dansând la brațul soțului ei! Vezi DANSUL MIRESEI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro