VIDEO EXCLUSIV!!! Anda Adam a dat startul petrecerii dansând la brațul soțului ei! Vezi DANSUL MIRESEI

Petrecerea de nuntă a Andei Adam a început în forță. Iar cei care au dat startul distracției au fost chiar cei doi tineri însurăței, Anda și Sorin care, pe o melodie cântată de unul dintre artiștii invitați, au plutit în ritmul melodiei.

Melodia aleasă pentru dansul care a dat startul petreceriii nu pare deloc întâmplătoare, versurile piesei ”O stea” fiind de-a dreptul expresive pentru sentimentele pe care le au, unul pentru celălalt, cei doi îndrăgostiți. Fericiți până la cer, Anda Adam și soțul ei, Sorin, s-au luat în brațe și au început să ”plutească” pe ritmul melodiei, el fiind totodată atent să nu calce pe trena imensă a artistei.

Nu a durat mult și celor doi tineri care și-au unit destinele la Snagov li s-au alăturat și alți invitați. Primii la distracție au fost, așa cum se aștepta toată lumea, Dorian Popa și iubita lui, Claudia, frumoasa brunetă purtând o nouă ținută, o rochie neagră ca păcatul și la fel de sexy.
Încurajați de Anda și Sorin, dar și de cavalerii și domnișoarele de onoare, ceilalți invitați s-au înghesuit și ei pe ringul de dans, cu atât mai mult cu cât ritmul melodiei a devenit mai alert. Bucuroasă că îi sunt alături toți cei apropiați în cea mai importantă zi a vieții ei de până acum, Anda Adam nu s-a ferit deloc în înceapă să se zbănțuiască, cu un zâmbet larg pe figură, alături de Sorin care, la fel de fericit, a ținut-o tot timpul de mână, parcă pentru a se convinge că visul lor a devenit realitate și au devenit soț și soție.


Anda Adam şi Sorin și-au unit astăzi destinele, după mai puțin de un an de relaţie, într-o locaţie de vis din Snagov. Invitaţii celor doi vor fi răsfăţaţi cu un meniu sofisticat, din care tradiţionalele sărmăluţe vor lipsi. Artista s-a cunoscut cu viitorul soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a uimit multă lume, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie. Iar acum, cei doi, sunt mai fericiți ca niciodată în postura de ”soț și soție”.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

Imaginile ASTEA nu le-a mai văzut nimeni! Anda și Sorin, emoționați în fața preoților

Cum a reacţionat Sorin Andrei atunci când a văzut-o pe Anda Adam în rochie de mireasă

EXCLUSIV!!! Primele imagini cu Anda Anda în rochie de mireasă! Uite ce frumoasă este vedeta!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro