VIDEO / Anda Adam, însărcinată? Ce s-a aflat la petrecerea nunţii

"Mireasa anului" Anda Adam a avut parte de o zi desprinsă ca din poveşti. Artista a fost în centrul atenţiei şi a strălucit într-una din cele mai importante zile din viaţa ei. Atât familia, dar şi prietenii, mare parte din industria muzicală autohtonă, au fost alături de frumoasa Anda. 

A fost desemnată "Nunta anului", iar unii cârcotaşi au speculat faptul că Anda Adam şi Sorin Andrei ar fi grăbit nunta pe motiv că artista ar fi...însărcinată!

Tatăl Andei, venit la întreaga ceremonie tocmai din Australia, a vorbit despre acest subiect, în exclusivitate pentru reporterii "Acces Direct". Reacţia părintelui a fost una neaşteptată şi care pare să confirme zvonurile apărute. 

"E secret de stat. Nu au zis niciodată nimic, dar eu bănuiesc ceva. Se văd ceva urme. Eu aşa cred, că ar fi însărcinată. Copiii creează familia. Anda a avut parte de o familie împrăştiată, nu a avut parte de o familie unită. Sper să aibă cât mai mulţi copii", a spus tatăl Andei Adam, fâcând referire la burtica fiicei sale. 

Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele după doar 6 luni de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în luna august a anului trecut, iar Sorin a făcut marea cerere după doar o lună din momentul în care au devenit un cuplu.

Mult aşteptatul eveniment a avut loc la Vila 23 din Snagov, o locaţie superbă şi care a avut loc în aer liber.

A.M.

Foto: captura Antena 1/ Antena Stars

Citeste si:

Anda Adam, o nuntă perfectă! Ce aranjamente pentru masa a ales artista

VIDEO EXCLUSIV!!! Anda Adam a dat startul petrecerii dansând la brațul soțului ei! Vezi DANSUL MIRESEI

"Cât a mers darul?" Pepe a dezvăluit ce a DAT la nunta Andei Adam


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro