Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu", prima reacţie după zvonurile privind separarea de Cristi! Nimeni nu se aştepta la asta

La doar câteva ore după ce a apărut informaţia conform căreia Andrada şi Cristi, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", aceasta a reacţionat şi a confirmat separarea.

"Dragilor, această postare are un singur scop: confirmarea unor zvonuri care au tot circulat în online în ultimele zile. Da, din respect şi admiraţie pentru persoanele care ne-au plăcut (cândva), confirm: Cristi via Borca, Andrada via Timişoara. Sper să înţelegeţi că nu doresc să fac publice motivele despărţirii. Cred că este important să înţelegem cu toţii că atunci când doi oameni se despart, înseamnă că aşa e cel mai bine pentru amândoi.", a scris ea pe contul personal de socializare.

Andrada şi Cristi au participat la "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al patrulea sezon. Ei au format un cuplu după ce fosta concurentă s-a despărţit de Radu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Citește și:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro