Andreea Bălan, prima declaraţie de dragoste publică din partea iubitului! George Burcea a surprins-o cu vorbe dulci de ziua lui

Andreea Bălan şi George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deşi încearcă să păstreze discreţia asupra relaţiei lor, actorul a surprins-o pe artistă cu o declaraţie de dragoste chiar de ziua lui.

Andreea Bălan şi George Burcea se află în această perioadă într-o vacanţă exotică în Thailanda. Cei doi îndrăgostiţi se bucură ca nişte copii de frumuseţile locale.

Impresionat de ceea ce trăieşte, George Burcea a postat pe o reţea de socializare un mesaj cu ocazia zilei lui de naştere, mesaj pe care l-a încheiat cu o declaraţie de dragoste pentru Andreea Bălan.

"Dacă timp de 27 de ani mi-am sărbătorit ziua la cel mult 1 grad, anul acesta am parte de 33 de grade C. Astăzi mergem să filmăm peşti coloraţi şi maimuţici "furăcioase". ‪#‎teiubesciubito‬",
a scris George Burcea, iubitul Andreei Bălan, pe o reţea de socializare.

Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

Citeşte şi:

Aceasta este singura fotografie care CONTEAZĂ din concediul Andreei Bălan! O imagine cât o mie de cuvinte

Motivul ascuns al vacanței prelungite! Daca iubitul ei se ține de cuvânt, Andreea Bălan se va întoarce... alt om!

Le-a arătat sânii şi i-a făcut fericiți! Andreea Bălan îşi încântă fanii, de la mii de kilometri departe de casă

Iubitul Andreei Bălan a devenit vedetă internațională

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro