Andreea Berecleanu, mesaj din Piaţa Constituţiei: "Ne întâlnim să ne bucurăm şi să mergem înainte"

captura Antena 3

Andreea Berecleanu a mrs, vineri, în Piaţa Constituţiei, unde telespectatorii Antena 3 sunt invitaţi să li se alăture vedetelor trustului în cadrul unei întâlniri publice.

Antena 3 invită telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei. Vineri, de la ora 15.00, vedetele trustului Intact se întâlnesc în cadrul unei întâlniri publicii cu telespectatorii lor.

Ajunsă în Piaţa Constituţiei, Andreea Berecleanu a dezvălui gândurile care i-au venit în minte în drum spre locul de întâlnire.

„Mi-am adus aminte, venind spre Piaţa Constituţiei, de Corneliu Coposu, un model de moralitate şi de demnitate. Pentru jurnaliştii tineri, pentru toţi cei aflaţi aici, într-un interviu, Corneliu Coposu a spus: "voinţa mea e mai puternică decât brutalitatea lor". Gândiţi-vă la ce am vrut să spun. Noi răspundem în acest fel. Ne întâlnim să ne bucurăm şi să mergem înainte”,
a spus Andreea Berecleanu la Antena 3.

Antena 3 și celelalte posturi ale trustului Antena Group riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de ieri.

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu cucereşte pe oricine chiar şi atunci când este aproape nemachiată: "Doamne, cât de frumoasă eşti!"

VIDEO / Mesajul Andreei Berecleanu, după descinderile de la ANAF: "Celor care sunt alături de Antena în aceste momente, le dăruiesc un moment din intimitatea familiei mele!"

FOTO / Pentru ele timpul a stat în loc! Top 5 vedete care au descoperit tinereţea fără bătrâneţe

VIDEO / Nu ai mai văzut-o aşa. Uite ce face Andreea Berecleanu în redacţie, înainte să ajungă la pupitrul ştirilor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro