VIDEO / Nu ai mai văzut-o aşa. Uite ce face Andreea Berecleanu în redacţie, înainte să ajungă la pupitrul ştirilor

Sursă foto: Facebook

Andreea Berecleanu e cunoscută pentru modul în care prezintă Observatorul de la ora 19, dar nu mulţi au avut ocazia s-o vadă înainte de emisie sau mai ales, "în culise".

Ca pe podium, in redactie, cu putin inainte de ora 19! Va astept! Credit video: Cristian Coman

Posted by Andreea Berecleanu on Tuesday, 9 February 2016


Prezentatoarea Observatorului s-a filmat astăzi cu jumătate de oră înainte de emisie în timp ce făcea parada modei în redacţie. Aceasta are în păr două bigudiuri imense şi defilează ca pe podium. Filmuleţul a fost postat pe Facebook şi a strâns mii de vizualizări!

"Ca pe podium, în redacţie, cu puţin timp înainte de ora 19! Vă aştept!", a scris Andreea Berecleanu în descrierea filmuleţului.

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti. Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

A.C.

Citeşte şi:

Mesajul cutremurător al Andreei Berecleanu, după moartea tatălui lui Horia Brenciu: "Boss, te-ai dus astăzi la Cer lăsând în urmă doi băieţi de toată isprava!"

Andreea Berecleanu, fericită în sânul familiei. Cum s-a fotografiat vedeta alături de iubit și de copii

Andreea Berecleanu, în doliu după moartea jurnalistei Iuliana Gătej: "Aseară am aflat că te-ai grăbit spre altă lume, Fluturico!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro