Mesajul cutremurător al Andreei Berecleanu, după moartea tatălui lui Horia Brenciu: "Boss, te-ai dus astăzi la Cer lăsând în urmă doi băieţi de toată isprava!"

Zi tristă în familia lui Horia Brenciu. Tatăl său a încetat din viaţă duminică, iar astăzi a fost condus pe ultimul drum de familie şi apropiaţi.

Lacrimi şi durere nemărginită pentru Horia Brenciu. Juratul de la "X Factor" şi-a pierdut tatăl, iar astăzi l-a înmormântat. Artistul avea o relaţie specială cu cel care l-a crescut şi educat şi era nelipsit din viaţa lui. După acest eveniment nefericit, Andreea Berecleanu a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.

"Boss, te-ai dus astăzi la Cer lăsând în urmă doi băieţi de toată isprava. Horia şi Marius Brenciu. Pentru toţi cei care te-am cunoscut, vei rămâne minunaţia de om înţelept, hatru, cu o vorbă bună pentru fiecare. Să te odihneşti în pace, suflet bun!", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Radu Horia Brenciu a încetat din viaţă, duminică, la 85 de ani şi a fost condus astăzi pe ultimul drum de fiul său, familie şi apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească!

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Atât de mult îl iubea! Clipul emoţionant în care Horia Brenciu apare alături de tatăl lui. Imaginile cu cei doi îţi vor aduce lacrimi în ochi

Horia Brenciu, drama din spatele zâmbetului! Şi-a pierdut mama la 11 ani. Mărturisiri emoţionante din viaţa lui şi a părinţilor

FOTO / Cele mai emoţionante imagini cu Horia Brenciu şi tatăl său

Horia Brenciu, distrus de durere! Tatăl artistului a murit


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro