Andreea Berecleanu vrea să-şi schimbe jobul! E incredibil ce profesie îşi doreşte să aibă

Andreea Berecleanu este o prezentatoare de ştiri frumoasă şi îndrăgită de mulţi români. Vedeta se gândeşte că ar putea să lucreze şi ca fotograf.

Andreea Berecleanu a postat astăzi un mesaj care i-a uimit pe prietenii ei virtuali. Prezentatoarea de televiziune a spus că i-ar plăcea ca pe viitor să lucreze ca fotograf.

"Eu zic să mă fac fotograf când o să fiu mare! Se pare că am mai mulţi ochi decât se poartă! Şi ca să duc mărturisirea până la capăt, o să recunosc cu mare placere că acea siluetă pusă în evidenţă atât de feminin de câţiva bumbi este a Oliviei Păunescu", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.
 
Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti.Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu, emoţionată profund! "Gesturi tandre după 45 de ani"

Are un corp demn de invidiat, dar nu mănâncă întotdeauna sănătos! Ce găteşte Andreea Berecleanu atunci când pleacă din ţară


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro