Andreea Berecleanu, emoţionată profund! "Gesturi tandre după 45 de ani"

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgită prezentatoare TV din România. Aceasta a postat un mesaj emoţionant astăzi pe profilul său de facebook.


Mândră de părinţii săi şi de cum şi-au păstrat dragostea de-a lungul timpului, Andreea Berecleanu i-a fotografiat într-un moment simplu dar semnificativ din viaţa celor doi. Părinţii prezentatoarei TV stau în fotografie pe o scară rulantă a unui Mall, în timp ce mama sa îi curăţă jacheta soţului ei.


"Ai mei... ieri la Mall. Tata e un pic mai mare decât mama, cu vreo 11 ani. Slavă Domnului, sănătoşi şi voioşi! Pe scara rulantă, unul în spatele celuilalt, eu prima. Mama, ultima, îl curăţă pe tata pe haină. Unul dintre gesturile fireşti dar atât de tandre după 45 de ani împreună!", a postat mândră Andreea.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:
Are un corp demn de invidiat, dar nu mănâncă întotdeauna sănătos! Ce găteşte Andreea Berecleanu atunci când pleacă din ţară

Andreea Berecleanu, mesaj dur pe Facebook: "Durerea dumneavoastră este aceea ca eu am «bolid de lux, euro şi telefon scump»"

Andreea Berecleanu, urare pentru fiica ei care împlineşte 14 ani!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro