Andreea Esca, cadou INEDIT de BOTEZ pentru micuţa Eva Maria Ioana! Andra a rămas fără glas când l-a văzut

Andra şi Cătălin Măruţă au radiat de fericire la petrecerea de botez pentru fiica lor, Eva Maria Ioana. Cei doi au organizat o petrecere superbă, după ideea Andrei în stilul "Colţ de Rai".

Chiar dacă temperaturile au fost destul scăzute, invitaţi au sosit rând pe rând, care mai de care mai eleganţi. Printre invitaţi au fost prieteni foarte apropiaţi ai familiei, dar şi destul de multe vedete.

"Eu mi-am dorit să treacă cu bine slujba, am lăcrimat pentru că m-am emoţionat, mai ales când am auzit corul acela. (...) Acum am venit să ne distrăm. Mie mi se pare fantastic ce se întâmplă în seara asta. Toată lumea are câte o surpriză pentru noi. Cătălin e toată fericirea mea şi îi mulţumesc lui Dumnezeu," a spus Andra.

Andreea Esca a venit îmbrăcată într-o rochie roşie pe care a accesorizat-o cu o pereche de aripi. Ştirista a venit şi cu un cadou special pentru Eva Maria Ioana.

"I-am adus un sacoul pe care să-l poarte când va mai creşte," a spus Andreea Esca, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Andra şi soţul ei au rămas plăcut impresionaţi de cadoul de la Andreea.

Este mămica a doi copii. Despre naşterea Evei

PUBLICITATE

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

Foto: Capturi Pro Tv

M.T.

Citeşte şi:

FOTO / Primele imagini de la petrecerea de botez a micuţei Eva Maria Ioana! Andra a dansat la braţ cu Andreea Esca

Momente tulburătoare în biserică! Andra a izbucnit imediat în lacrimi. Abia a putut să-şi privească fiica în cristelniţă

Andra a dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a ei! Mai are câţiva ani de aşteptat ca să i se îndeplinească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro