FOTO / Primele imagini de la petrecerea de botez a micuţei Eva Maria Ioana! Andra a dansat la braţ cu Andreea Esca

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au creştinat fiica, ieri, cu mare fast. Întregul eveniment a fost organizat până la cel mai mic detaliu, pentru ca invitaţilor să nu le lipsească nimic.

Sluja de botez a fost extrem de emoţionantă, atât pentru părinţii Evei Maria Ioana, cât şi pentru bunici. Andra a izbucnit în lacrimi, în momentul în care preotul a scufundat-o pe fiica ei în cristelniţă.

După ceremonia de botez, a urmat o petrecere pe cinste. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, la un restaurant de fiţe din Capitală, pentru ca invitaţilor să nu le lipsească nimic.

Andra a mărturisit că tortul a fost foarte bun şi că ar mai comanda încă unul pentru acasă, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV. 

Andra şi Cătălin Măruţă au dansat împreună, dar şi cu ceilalţi invitaţi. La un moment dat, când distracţia s-a încins, Andra a luat-o de gât pe Andreea Esca şi au început să cânte împreună.

La petrecere au cântat Holograf, Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu, şi mulţi alţii.

Ursitoarele i-au prezis o viaţă lungă şi frumoasă Evei Maria.

Este mămica a doi copii. Despre naşterea Evei

PUBLICITATE

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

Foto: Capturi Pro TV

M.T.

Citeşte şi:

Momente tulburătoare în biserică! Andra a izbucnit imediat în lacrimi. Abia a putut să-şi privească fiica în cristelniţă

Andra a dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a ei! Mai are câţiva ani de aşteptat ca să i se îndeplinească

Ce s-a întâmplat cu fiica Andrei, la câteva ore de la botez: "Mi-au dat lacrimile"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro