Andreea Mantea, despre infidelitatea într-o relaţie: "Femeia e întotdeauna corectă atunci când înşală"

Este frumoasă de pică, însă norocul în dragoste nu prea a fost de partea ei! Andreea Mantea a avut parte de mai multe relaţii care s-au încheiat mai devreme decât ar fi trebuit, iar infidelitatea din cuplu a fost unul din factorii care a adus la acest lucru. 

Andreea Mantea se declară o cunoscătoare a bărbaţilor şi a felului în care aceştia acţionează, atunci când au călcat pe picior strâmb. În timpul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", pe care bruneta o moderează, unul din subiectele aduse în discuţie a fost infidelitatea din cuplu. 

Potrivit brunetei, femeile şi bărbaţii înşală într-un mod diferit, iar femeile sunt mult mai demne de apreciat în astfel de situaţii pentru că aleg să fie sincere.

"Nu te duci cu alta şi după aia vii la femeie acasă şi începi să o pupi. Femeia se duce cu altul şi dusă e! Adică nu mai vine la tine să te mai mintă. Este mult mai corectă pentru că nu mai vine la tine să o pupi, acolo unde a pupat-o altul. Nu e normal", le-a spus ea concurenţilor. 

Printre cele mai mediatizate relaţii ale Andreei Mantea se numără cea cu Ştefan Stan, Gabi Bădălău, dar şi tatăl viitorului ei copil, Cristi Mitrea, cu care are o relaţie şi în prezent. 

Despărţirea de Ştefan Stan a fost una plină de lacrimi pentru ea, după ce a aflat că artistul o înşelase în repetate rânduri. Totodată, ea a mai mărturisit, de-a lungul timpului, că infidelitatea nu este un lucru nou pentru ea şi că a fost înşelată în fiecare relaţie pe care a avut-o.

A.M.

Foto: arhiva

Citeste si:

Andreea Mantea, de urgență la spital! A ajuns la clinică alături de cel mai bun prieten

Graviduţa Andreea Mantea nu renunţă la ţinutele sexy! A fost la un pas să-şi arate lenjeria intimă în direct


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro