Andreea Tonciu a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei: "Este primul bărbat de care am reuşit să mă îndrăgostesc după Mitea!"

Andreea Tonciu parcă a renăscut de când l-a cunoscut pe noul său iubit, pe nume Denis. Cei doi sunt împreună de doar două săptămâni, dar bruneta este foarte fericită şi îşi pune mari speranţe în această relaţie.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, alături de Mara Bănică, Andreea Tonciu a dat mai multe detalii despre noua ei relaţie şi a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei.

"Sunt cu capul în nori câteodată. Este iubitul meu, este foarte frumos, este primul băiat din viaţa mea despre care pot să spun şi eu că e frumos. Ne înţelegem foarte bine, suntem la început. El este rac, eu sunt taur. Este foarte cuminte. Are bani şi e adevărat că e mai tânăr ca mine, dar la mintea mea nu se pune. Este primul bărbat de care am reuşit să mă îndrăgostesc după o relaţie de 7 ani de zile.

Nu i-am cunoscut părinţii. De două săptămâni suntem împreună, sper să fie o relaţie serioasă şi sper să mă facă fericită. L-am cunoscut când eram cu mama la cumpărături şi am parcat în stilul meu caracteristic pe două locuri. El a vrut să parcheze lângă mine, n-a avut loc şi după aia mi-a scris pe Facebook. Şi ne-am văzut şi de atunci am rămas împreună. Eu eram în maşină cu mama şi aşteptam să se bage în seamă cu mine, că mă uitam la el. Eu îi ziceam mamei: "Mamă cum dau eu de băiatul ăsta?". Mama l-a văzut pentru că vine mereu să mă ia de acasă,"
a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Eu n-am văzut faza cu parcarea, că eram la cumpărături, dar mi-a spus de el. Şi cum am ajuns acasă a sunat-o. Sunt foarte fericită pentru că în sfârşit fata mea are în sfârşit un băiat care îmi place şi mie," a spus şi mama Andreei Tonciu.

Vezi video aici.

Andreea Tonciu a reintrat în atenţia publică după ce s-a despărţit de iubitul ei de 6 ani, Nicolae Mitea. După ce şi-a recâştigat statutul de fată singură şi independentă, ea a apelat la mai multe operaţii estetice, prin care şi-a îmbunătăţit look-ul şi a avut, apoi, o ascensiune formidabilă.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Nu a primit inelul, dar s-a ales cu cheile de la casă! O celebritate de la noi a decis să se facă "fată de casă"

Prima imagine cu chipul iubitului Andreei Tonciu! Bruneta a divulgat şi identitatea bărbatului misterios

VIDEO / Andreea Tonciu, dezvăluiri despre relaţia cu bărbatul care i-a furat inima: "Stau cu iubitul meu"

Puţin câte puţin! Andreea Tonciu, o nouă imagine cu iubitul ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro