Andrei Gheorghe, erou pentru o prietenă: "S-a oferit să fure scrisorile mele deocheate din casa părinților iubitului meu ca să nu putem fi șantajați"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

O prietenă foarte apropiată de jurnalistul Andrei Gheorghe a povestit pe reţelele de socializare evenimente importante din viaţa ei care aveau să-i îndrume calea. Jurnalistul a învăţat-o pe aceasta ce înseamnă să ai încredere în tine însuţi. 

Citeşte şi Halucinant! Mesajul transmis de Petruţa, a doua soţie a lui Andrei Gheorghe, înainte să afle că el s-a stins din viaţă: "N-am murit"

Jurnalistul Andrei Gheorghe a învăţat-o pe o prietenă apropiată a acestuia ce înseamnă să ai încredere în tine însuţi. De asemenea, omul de televiziune şi de radio i-a arătat acesteia o nouă viziune asupra vieţii. 

”Eram într-o noapte acasă la Andrei, acum cinșpe ani, beam dintr-o sticlă de vodcă cu ardei iute, o oroare sovietică și el îmi zice hai să te învăț jocul încrederii, ridică-te în picioare. Mă ridic și el se pune cu spatele la mine și-mi zice că o să se arunce în brațele mele și eu am început să strig la el că e nebun, că o să-l scap, că n-am putere în mâini și el ba da, ai putere atunci când ai nevoie de ea, n-o să ai de ales și va trebui să ai încredere în tine cât să nu mă scapi și nu l-am scăpat. Acum te arunci tu, mi-a zis, și n-am mai spus nimic și m-am aruncat și el m-a prins, în seara aia a vrut să îmi arate că în tine e mai greu să ai încredere decât în alții și oricum, pe de altă parte, și fără jocul încrederii eu am crezut în el și el în mine. 20 de ani a fost în viața mea, eram o puștoaică când l-am cunoscut, s-a oferit să fure scrisorile mele deocheate din casa părinților iubitului meu ca să nu putem fi șantajați, m-a făcut la 23 de ani producătoare la tv, la Gheorghe, mi-a răbdat cu lunile muzica tâmpită și pe repeat în birou, a fost cu mine la Chișinău și am făcut emisiuni și a fost de treabă cu mogulimea locală ca să nu mă streseze pe mine, m-a învățat să fac o emisiune de radio și mi-a lansat cartea de povestiri, mi-a dat din curiozitatea lui enormă și din simțul lui critic încântător. Și e și prieten cu mine și e și patern și e și cel mai nebun om din lume și singurul teafăr la cap și e și voios la minte și e și apăsat de toată mizeriile și acum aș vrea să urlu la toată industria asta media care l-a tot ejectat, ea merită eliminată cu o bombă, rasă de pe fața pământului în toată prostia și ticăloșia ei copleșitoare. Love you, Andrei, ai trecut prin viață și ai lăsat urme apăsate”, a scris Ana Maria Caia despre jurnalistul Andrei Gheorghe. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro