Mesajul tulburător al Magdei Vasiliu, la aflarea veştii că Andrei Gheorghe a murit: "Realizăm importanţa unui om abia când nu mai este"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a fost foarte îndrăgit de oameni. Jurnalistul a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Jurnalista Magda Vasiliu a fost tulburată la aflarea veştii că jurnalistul Andrei Gheorghe s-a stins din viaţă. Aceasta susţine faptul că importanţa unui om în viaţa noastră o realizăm abia după ce acesta dispare. 

Citeşte şi VIDEO / Ce se întâmplă acum în fața casei în care Andrei Gheorghe a fost găsit mort

Magda Vasiliu a postat pe reţelele de socializare un mesaj trist, la aflarea veştii că jurnalistul Andrei Gheorghe a murit. 

"Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta. La Pro FM la greu! Probabil au şi ei dreptate. There is no country for old men!". Asta spunea Andrei Gheorghe acum un an şi jumătate. Puţini au fost cei care s-au arătat public revoltaţi de scoaterea lui Gheorghe de la matinal. Azi, toata lumea îi evocă duritatea, inteligenţa, curajul asumării propriilor opinii, etc, etc. Eu l-am respectat mereu. Dar şi eu am tăcut atunci când i s-a reproşat ca ar fi bătrân. Ăştia suntem noi, românii, realizpm importanţa unui om abia când nu mai este. Dar, sunt ferm convinsa cp Andrei Gheorghe, ca orice om inteligent, era conştient de propria sa valoare şi nu prea dădea doi bani pe ce spun sau cred cei din jur despre el. Un tip perfect vertical", este mesajul scris de Magda Vasiliu pe reţelele de socializare. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro